sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Ilmaisia lounaita ei ole

Sunnuntaina pojat osallistuivat nome-B alo-luokkaan Hauholla. Riista nostaa innon tappiin ja tuli jälleen lista parannettavaa. Kumpikin pääsi jäljelle tehden mukavasti hommia sekä maalla että vedessä.

Ohjaajan laiskuus kostautui, sillä Chele ei osannut seurata jälkeä. Haamullekaan en ole tehnyt jälkeä, mutta se ymmärsi heti, mitä tehtävän piti. Chele juoksenteli kuin hakualueella, kun sadasta metristä ei mitään löytynytkään. Asiasta kimmastuneena vedin heti murulle parit jäljet ja niinhän se ymmärsi, mitä jälki merkitsee. Olisin voinut tehdä saman jo päivää ennen.

Haamulle siis tulokseksi alo-1 ja Chelelle alo-2. Jossain vaiheessa täytyy käydä Chelen kanssa vielä alo-kokeessa ja syksyllä varmaan menen Haamun kanssa avo-kokeeseen.

Vedessä häiriöksi tuli liikkuva vene markkeerausheiton jälkeen ja pinnan päällä näkyvät rantakivet. Seuraaminen ja luovutusten rauhallisuus ovat harkkalistassa mukana. Harjoitukset saavat keskittyä koko kesän veteen ja sen tuomiin haasteisiin. Joita on tosi paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti