maanantai 12. toukokuuta 2014

Tuomareiden ja toimitsijoiden valinta Katteluksen WTssä

Osallistuimme äitienpäivänä Katteluksessa walk-up WT-kokeeseen. Olipa hieno kokemus, ihan kuin olisi dami-A-kokeessa ollut. Koskaan ei tiennyt, minne pudotus tulee. Damit ammuttiin damilauncherilla. Maastosta löytyi vesiuomia, kumpuja, saarekkeita ja peltoja. Oli todellinen aikuisten noutajien koe, jossa 2-v Haamu toimi hienosti.

Ainut iso miinus oli kokematon vesityöskentely, kun vielä ei vedessä olla paljoa lotrailtu. Meille tuli heti alkuun vaikeita vesitehtäviä ja siitä saatiin 10 pistettä, joten finaaliin ei ollut asiaa. Pientä tottelemattomuuttakin havaittavissa, muttei suuressa määrin.

Ensimmäisten vesikahlailujen jälkeen myös vesityö alkoi maistua ja Haamu hyppäsi pommilla veteen. Se teki myös historiaa, sillä siltä hyväksyttiin suoritukseksi damiton nouto. Kolme koiraa oli jo yrittänyt saada saarekkeesta damia talteen, kun lähetin Haamun tehtävään. Se pyöri alueella aikansa ja palasi katajien ääreen, nosti nokkansa ja ryhtyi kävelemään takajaloillaan katajan ympärillä. Tuomarit kävivät hakemassa damin katajista ja hyväksyivät "noudon".

Haamu sai 59/80 pistettä ja sai kunnian tulla tuomareiden ja toimitsijoiden valinnaksi. Kiitos, tunnustus lämmitti raskaan päivän jälkeen. Haamu oli todella väsynyt kokeen jälkeen ja samaa pystyi sanomaan ohjaajasta. Tuomarit ja toimitsijat tekivät rankan päivän. Hieno koetus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti