maanantai 19. toukokuuta 2014

Kuntokuurilla Tanskassa

Kävimme Haamun kanssa Batmoorseilla Tanskassa koulutuksessa. Haamu järjesti minulle kuntokuurin, kun kouluttajan (Billy Steel) mielestä ohjaajan on juostava, jollei koira kuuntele ensimmäistä vihellystä. Ja mehän juostiin.
Ensimmäisenä päivänä Haamu ei kuunnellut myöskään karjuntaa vaan jatkoi iloista ja laajaa damin etsintää ja ihmetteli lopulta, että mistä minä siihen töksähdin läähättäen pilaamaan huvin. Jos tätä koirankiinnijuoksemistyyliä aikoo jatkaa, ei ole muuta mahdollisuutta kuin aloittaa kunnon kohottaminen. Pelkkä sadanmetrin juoksu tuntuu jäsenissä eikä takaisinpäin jaksa enää juostakaan :(

Hyvin tuli eväitä ja motivaatiota tulevaan eli ruuvia tullaan kiristämään kaikilla koirilla. Eiköhän ne koirat ala tuosta kukoistamaan.

Rixun ja Chelen hoitajilla ei niin hauskasti loma alkanutkaan. Rixu päätti aloittaa juoksun juuri ennen hoitoon menoa. Chele oli ripuloinut ensimmäisen yön, kun söi metsässä jotain asiaankuulumatonta. Lämmin kiitos osaaville hoitajille, joita ilman ulkomaankeikkoja ei kevein mielin pystyisikään tekemään. Kaikki sujui heilläkin mukavasti.

Chele oli aloittanut hoitopaikassa uuden harrastuksen, geokätköilyn. Kuva: Petra Koskimaa. Enää ei etsitäkään dameja vaan geokätköjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti