perjantai 2. toukokuuta 2014

Korpilahden WTsta ykkösiä

Koepaikalla täytyy olla ajoissa, jotta ehtii laittaa koerutiinit kuntoon ja vetää koirilta löysät pois. Minä eksyin matkalla Korpilahteen ja pääsin paikalle, kun tuomaripuhuttelu oli parhaimmillaan. En kuullut ohjeita enkä ehtinyt höyryttää koiria, kun piti olla ensimmäisten joukossa jo starttaamassa. Enää en myöhästy ikinä!!!

Haamua naurattaa, sillä Korpilahden tuomarit olivat hellällä päällä ja jakoivat sille säälipisteitä.
Koiran höyryämisen ja ohjaajan löysyyden tuloksena saatiin kasaan 75/100 eli ykköstulos!!!! Olipa yllätys päästä finaaliin ja vaikean ykkösmarkkeerauksen jälkeen saada vielä ykköseen riittävät pisteet. Päivän aikana ohjaajaa ei naurattanut Haamun meno, mutta kokeen jälkeen oli kyllä hauska fiilis.

Chelellä olisi ollut paljonkin syytä hymyyn, mutta kokeen jälkeisen päivän tunnelma oli aika ikävä.
Koe sujui pojulta erinomaisesti ja Chele keskittyi täysin tehtäviin. Se kahmi hienoja pisteitä ja lopputuloksena se voitti alo-luokan upealla tuloksella 97/100. Syytä olisi ollut juhlia, mutta Chele alkoi raapia tassullaan oikeaa silmää, joka tarkastuksen jälkeen olikin tosi punainen.

Perjantaina mentiin lääkäriin ja saatiin tippoja. Toivottavasti niillä silmä tervehtyy. Nyt täytyy suojata silmä auringolta ja se onkin hieman vaikeata. Täytyy lähteä iltapyöräilylle kuun kajossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti