sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kuusi viikkoa

Pennut täyttävät tänään kuusi viikkoa. Nartut painavat reilut 4kiloa ja uros reilun 5kiloa. Aamulla pennut kirmasivat ensimmäistä kertaa ulos ja se oli miellyttävä kokemus. Nyt sitten vartioidaan ulko-ovellakin, josko pääsisi uuteen maailmaan uudestaan.

Pennut tutustuivat varikseen ja ihana tuttavuus oli sekin. Lintu rupesi menemään osiin, joten senkin leikin oli loputtava lyhyeen.
Chele yrittää ymmärtää minikoiria ja haluaisi leikittää niitä, muttei oikein tiedä miten. Se käy tarjoilemassa niille lelujaan ja yllyttää niitä vetoleikkiin, jonka se itse polleasti voittaa.
 Che hallitsee jo tilanteen yksi yhtä vastaan. Mutta kun kaikki rynnivät iholle, niin sitä ei hermo kestä, vaan Chele pakenee sängylle.
Eläinlääkäri kävi tänään tarkistamassa pentueen ja kaikki saivat terveen paperit. Kaksi villikkonarttua reagoivat sirutukseen kuuluvasti, toiset tuskin huomasivat lisäosan tuloa nahan alle. Chipin ansiosta pennut ovat nyt hyvin hallittavissa :) Sen kun kaukosäätimestä nappia painaa, eläinlääkäri lupasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti