sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Näyttötyö

Kesä on vihdoin saapunut. Pikkuiset pentuset ovat kasvaneet nuoriksi uroksiksi, joilla on näytön paikka. Puutteita koulutuksessa on selvästi havaittavissa, ja persoonallisuuserojakin on nähtävillä. Erinomaisen hauskaa seurata tämän kesän tohinoita niiden kanssa.

Saimme mahdollisuuden vierailla Niinivuoren kenneltreffeillä ja siellä oli viimeisenä päivänä kilpailut, piha-WT. Kolmen koiran ohjailu kisassa oikea-aikaisesti piti kiireisenä. Pojilla oli hauskaa, mutta Rixun mieli paloi nomen vapaille taipaleille. Pötkylöiden perässä hötkyily ei kovin innostanut. Niinivuori palkitsi voittoisat koirat runsaasti ja saimme uusia pötkylöitä harjoituksiimme. Ja uusia tiiliä perustan tukemiseen :) Suurkiitos Niinivuorelle. Hattua täytyy nostaa kasvattajalle, joka jaksaa järjestää vuosittain isolle laumalle koulutustilaisuuksia!

Kuva: Paavo Rantala
'
Ensi sunnuntaina on virallinen startti Rixulla ja toisella poitsulla debyytti Rengon WT-kokeessa. Toukokuun lopulla Hamppu menee virallisiin lonkkakuviin Lahteen. Elämme siis jännittäviä aikoja.
Luvassa on monia kohokohtia: kaikki koirat WT-kokeeseen, kahdet taipparit ja Suuri Derby ja Mestaruus elokuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti