maanantai 20. toukokuuta 2013

Haamun WT-debyytti

Haamu osallistui KHNn Rengon WT-kokeeseen sunnuntaina ainoana Nuorten luokan edustajana. Hamppu osoitti upeata turnauskestävyyttä ja löysi vielä finaalin markkeerausdamin suopursuista ja sai täten ykköstuloksen 83p/100p ja ylivoimainen luokkavoitto :)
Hamppu oli kaikissa tehtävissä erittäin rauhallinen ja keskittynyt. Markkeeraukset eivät olleet peitteisessä maastossa mitään helppoja, mutta keskittyneesti se kierteli alueella, kunnes löysi etsimänsä. Edes drive ei kuumentanut sitä ja siinä tulleesta markkeerauksesta tulikin täydet 20p. Ohjauksessa poitsu kuunteli ja pysähtyi pilliin, keskittyi metsästämiseen ja sai damin talteen. Iiiiihana koira!

Kuvat Kirsi Launomaa
KHNn koetta sponsoroi KelpoKepo, Bracco ja Agrimarket, joten mukavaa kotiinviemistä riitti.
 
Rixu starttasi voi-luokassa eikä metsäinen koe inspiroinut koiraa damin etsintöihin. Rämmimme kasaan voi-2 -tuloksen. Narttua en kyllä enää ota!
 
Upea päivä Suvipielisessä lämpimässä kesäsäässä. Chele kuunteli Hampun kanssa autossa laukauksia, pillitystä ja kansan mörinöitä, mutta molemmat nukkuivat levollisesti vierestä kuuluvasta hälinästä huolimatta. Kesäkuussa toivottavasti päästään starttaamaan kaikki WT-kokeessa, jos vain taippareita läpäisemättömät huolitaan joukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti