lauantai 17. tammikuuta 2015

Köhät voitettu

Kyllä tuntuu mukavalta, kun kukaan ei yski. Chelekin alkoi yskiä, mutta molemmilta pojilta yskä meni muutamassa päivässä ohi. Energiaa tuntuu olevan ja hangessa haluaisivat hypellä. Rajoitan niiden liikkumista vielä muutaman päivän, ettei tulisi mitään jälkitauteja. Remmikäyttäytyminen on kyllä kärsinyt, mutta se on pieni maksu terveydestä.

Rixukin on varmaan kennelyskästä osansa saanut, sillä silmät ovat vähän vuotaneet. Se ei kuitenkaan ole yskinyt kertaakaan ja pennut ovat kuulemma turvassa, ainakin niin kauan kuin ovat kohdussa.
Koko ajan Rixu on ollut terveen oloinen ja ruokahalu on suunnaton. Rixu elää ravitsemuksellisessa yltäkylläisyydessä, mutta pentuja tuntuu olevan sen verran, ettei se liho vaan vatsa kasvaa.
 
Nyt sikiöiden kasvu kiihtyy. Ne ovat saaneet jo karvapeitteen ja luusto luutuu näinä päivinä. Viimeisellä tiineyskolmanneksella tapahtuu puolet sikiöiden painonlisäyksestä. Rixu tulee muistuttamaan virtahepoa viimeisinä tiineyspäivinään. Tsemppiä mammalle kolmeen viimeiseen viikkoon. Mamma mia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti