tiistai 13. tammikuuta 2015

40 vrk tiineyttä

Rixun paino on noussut kolme kiloa, kun tiineyttä on kulunut 40vrk. Rixu on mielestäni tukevampi kuin edellisillä tiineyksillään. Varmaan on vuosien varrella myös levinnytkin ja mahalihakset löystyneet. Tunnistan itseni :(

Tänään aloitettiin matokuuri. Rixu voi hyvin, on iloinen, juoksentelee kepeästi metsässä, vaikkakin lähempänä minua kuin ennen. Ruoka maittaa ja maha kasvaa.

Yksi pilvi on ilmestynyt onnellisen odotuksen horisonttiin. Haamu on köhinyt selvää kennelyskää. Haamu raukka on eristyksissä, vaikkei missään täydellisessä karanteenissa, kun tämän kennelin työntekijälukumäärä on minimissään eikä tilaakaan valtavasti ole.

Haamu kulkee lenkeillä mukana, mutta aina remmissä. On vähän ihmeissään vapaudenriistosta, mutta enemmän minä varmaan ahdistun asiantilasta kuin se. Koira tottuu kaikkeen helpommin kuin ihminen. Olen jäädyttänyt myös Cheleltä noutohommat ja intervalliharjoitukset, ettei Haamu niistäkään turhaan kiihdy. Nyt koirat ovat talvilomalla.

Sormet ovat ristissä, ettei Haamun sairaus muutu vakavaksi eikä tartu muuhun porukkaan. Ei voi kuin odottaa ja seurata tilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti