sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Kauden avaus Heinolassa

Haamu ja Chele osallistuivat lauantaina Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistyksen Noviisi ja Mestaruuskisaan Heinolassa. Haamulla oli tuloksia, joten sen luokkana oli Mestarit ja Chele ilman alo-startteja osallistui Noviisi-luokkaan.
Pojat puhkuivat nuoruuden intoa, mutta energiasta huolimatta mukavasti pääkoppa oli mukana ja silmä tarkkana. Ainoastaan haussa meni hieman juoksenteluksi, mutta niinhän se tekee ellei harjoittele. Olen välttänyt nome-B-haun harjoittelua, koska se heikentää lähialuehaun tehokkuutta.

Mäntän kisoja varten on otettava muutama B-hakuharkka, ja auttaahan tuo myös tulevia nome-B-alo-luokan kokeita. Pääaika vietetään kyllä hinkaten lähialuehakua, jonka täsmällisyydessä on yhä parantamista kaikilla koirillani.

Aikataulu ei Heinolassa antanut myöten jäädä finaalirasteille, mutta neljän rastin jälkeen jäi oikein tyytyväinen olo poikain kehitystasoon. Harjoittelu jatkukoon ja varmuus lisääntyköön. Luottavaisin mielin kohti uusia kokeita. Hienoa, että jotkut niitä jaksavat järjestää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti