sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Haamulle WTn AVO1

Haamu starttasi Kärkölän WTssä AVO-luokassa. Saimme edellisenä viikonloppuna WTn ALO1-tuloksen niin vaivattomasti, että päätin muuttaa luokkaa vaativammaksi. Noutoihin tuli pituutta ja se toi esille muutaman täsmäharjoitetarpeen talven varalle. Haamun työskentely oli varmaa ja tuloksekasta 87p/100 sijoitus toinen. Ikää 1v5kk.

Tämä on huisin hyvä suoritus, kun tietää kuinka kierroksilla Hamppu käy Rixun juoksujen tähden. Tärppipäivät lähestyvät ja Haamu on jo tuhat kertaa kertonut Rixulle, kuinka kauniit korvat, silmät ja huulet sillä on. Vastaukseksi Hamppu saa hieman hammasta, joten pari päivää joutuu odottamaan ennen kuin h-hetki koittaa ja saa lunastaa ykkösestään ansaitun palkkion. Muut vie koiriaan ykkösestä hampurilaiselle, mutta meillä on kunnon palkinnot :)

Pyöräily on jo kolmistaan mahdotonta, kun on päästävä haistelemaan kesken kaiken ja morsiankin tekee itseään tykö. Normaalisti järjestys on selkeä: Haamu pyörän vieressä, Chele keskellä ja Rixu reunassa. Nyt nuoripari vaihtelee paikkoja jatkuvasti ja nyörit on sekaisin. Rixu saa jäädä kepeämmälle liikunnalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti