tiistai 2. huhtikuuta 2013

Lisää terveyttä

Rixun A-pentueesta on kuvattu neljä koiraa ja ne kaikki ovat saaneet terveen paperit. Amandan tulos ei vielä ole tullut, mutta se lähti A-na, joten iloitsen jo etukäteen. Toivottavasti tämän vuoden puolella saadaan vielä puuttuvat kahden uroksen lonkka- ja silmätulokset esiin :) Kiitokset pentusten omistajille vaivannäöstä ja pennosien sijoituksesta. Koiranpito ei ole halpaa.


Rixun juoksut ovat nyt alkaneet ja poikia koetellaan. Ensimmäinen viikko menee varmasti helposti, ja skarpataan sitten loppuaika :) Pojat opettelevat suhtautumaan hormonihyrrään ja rauhallista on ollut.

Rixu piti pitkän juoksujen välin, joten astutus siirtyy seuraaviin juoksuihin marras-joulukuulle. Pentujen isäksi tulee Haamu, jos mitään yllätyksiä ei tapahdu. Hampun olen nähnyt pikku pennusta lähtien ja olen vakuuttunut koirien yhteensopivuudesta. Haamun luonteen tasapainoisuus ja rohkeus sopii hyvin haihattelijalle. Myös luustollisesti Haamu antaa hieman raskautta ja toivon mukaan pään suuruutta pennuille. Haamu on myös yhteistyöhaluisempi kuin Rixu, joten ihmeitä pitää tapahtua, jollei tämä yhdistelmä toteudu :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti